Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 21. vasárnap - 2022. augusztus 21.

Évközi 21. vasárnap van.

 

Hétfő:        Boldogságos Szűz Mária királynő.

Kedd:        Limai szent Róza szűz.

Szerda:      Szent Bertalan apostol.

Csütörtök: Kalazanci szent József  áldozópap.

Szombat:  Szent Mónika.

 

     Szeretettel hívjuk keresztelési, első szentáldozási és bérmálási oktatásra azokat a középiskolásokat, fiatalokat, felnőtteket, házasságra készülőket, akik nem részesültek a keresztségben, illetve nem járultak még szentáldozáshoz, és nem voltak bérmálkozók, és szeretnék Krisztust jobban megismerni, az ő útján járni. Az első találkozás szeptember 16-án, pénteken, du. 5 órakor lesz a plébánián. Jelentkezni lehet a plébániahivatalban, ill a sekrestyében.

 

A szentmisék rendje a héten:

-hétfő-szombat: reggel ½ 7és este7 óra.

-kedd-szerda-csütörtök-péntek:reggel

  ½ 7, ¼ 8 és este 7 óra.

 

Szombaton az esti szentmise keretében Fekete Szabolcs segédpüspök úr Szeli Gábort akolitussá avatja. Imádkozzunk az új akolitusért. Szabolcs püspök úr először szolgál püspökként templomunkban. Szeretettel várjuk és imádkozzunk érte.

 

Az október 1-én magyarok zarándoklata lesz Mariezellbe.  Autóbuszt szeretnénk indítani. Pontos útiköltséget még nem tudunk mondani. Ezért előzetesen kérünk jelentkezést, és annak fényében tudunk autóbuszt rendelni. Az előzetes jelentkezéseket augusztus 28-ig kérjük megtenni a plébánia hivatalban, valamint a sekrestyében.

 

Jövő vasárnap évközi 22. vasárnap lesz.