Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 6. vasárnap - 2022. május 22.

 Húsvét 6. vasárnapja van.

 

Hétfő:Boldog Apor Vilmos püspök,

           vértanú. 

Kedd:Szűz Mária, keresztények segítsége.

Szerda:Szent VII. Gergely pápa.

Csütörtök: Néri szent Fülöp áldozópap.

Péntek: Canterbury Szent Ágoston püspök

Az esti szentmisék előtt ¾ 7-kor a Loretói litániával köszönjük a Szűzanyát.

 

 A hétköznapi szentmisék rendje:

-hétfő és szombat reggel ½ 7 és este 7

-kedd-szerda-csütörtök-péntek reggel

  ½ 7, ¼ 8 és este 7.

Jubiláns Házaspárok Találkozója június 18-án de. 10 órakor lesz a Szombathelyi Székesegyházban.  Azokat a házaspárokat várják, akik az idei évben ünneplik az 5. évfordulótól kezdve öt évenkénti felosztásban a házassági évfordulójukat. Jelentkezni lehet az Egyházmegye honlapján (www.martinus.hu) június 7-ig.

 

Zarándoklat indul Medjugorjébe július 4-8 között.  A részvételi díj 76.000 Ft. Jelentkezés és információ: Tausz Rózsa 30/2146008, valamint a címen. A zarándoklat lelkivezetője Stróber László plébános.

 

A Szombathelyi Egyházmegye megbízásából a Családkapocs Egyesület sportnapot szervez 2022. június 11-én, szombaton az Alsóerdei Sport- és Élményparkban 10-18 óra között. Várják a családokat, baráti társaságot. Csapatok jelentkezése legkésőbb május 31-ig a csalad.martinus.hu oldalon lehetséges.A kitett plakáton bővebb tájékoztatás olvasható.

 

 

Autóbuszt szeretnénk indítani a június 25.-i szombathelyi pap- és diakónusszentelésre.  Vigh Balázst, aki plébániánk papnövendéke, ezen a napon szentelik szerpappá. Jelentkezni lehet a sekrestyében, ill. a plébániahivatalban.

 

Jövő vasárnap Urunk mennybemenetelének főünnepe lesz.