Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

április 29. Húsvét 4. vasárnapja

Húsvét 4. vasárnapja, Jó Pásztor ünnepe van, a papi és szerzetesi hívatások világnapja. Imádkozzunk hívatásokért. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.                                                                        

Kedd:                      Szent József, a munkás emléknapja.

Szerda:                   Szent Atanáz püspök és egyháztanító emléknapja.

Csütörtök:            Szent Fülöp és szent Jakab apostolok ünnepe.

Péntek:                  Szent Flórián vértanú emlékezete.

 Egyházmegyei ministráns nap lesz április 30-án, hétfőn a Mindszenty iskolában. A testvérektől szeretettel kérünk sütemény felajánlást, amelyet a plébániára, ill. az iskolába lehet hozni. Előre is hálásan köszönjük.

 A keddi vasvári egyházmegyei zarándoklatra az Eötvös iskola elől 7,40-kor, a Nagytemplomtól 8 órakor indul az autóbusz. Az egyházmegyei zarándoklatra kerékpáros zarándoklat is lesz. Reggel 7 órakor találkozunk a Nagytemplom mellet és ¼ 8-kor lesz az indulás.

 A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az esti ¼ 7 órai szentségimádást papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a Nagytemplomban reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

             A május 5-i mariazell-i plébániai zarándoklatra van még pár helyünk. Mariazellbe az autóbusz az Eötvös iskolától reggel 5 órakor, a Nagytemplomtól pedig reggel ½ 6 órakor indul.

             Nyugat-Európai zarándokkörút lesz július 23-31 között a francia szentek nyomában, érintve Németország és Svájc kegyhelyeit és nevezetességeit. A részvételi díj 139.980 Ft. Jelentkezni lehet Salamon Károlynénál a faliújságon található plakáton lévő telefonszámon. Érdeklődni lehet plébániánkon is.

              Jövő vasárnap húsvét 5. vasárnapja lesz.