Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 22. vasárnap - 2021. augusztus 29.

Évközi 22. vasárnap van.

Szeptember 1-től, szerdától a vasár- és hétköznapi esti szentmisék 6 órakor lesznek.

 

Péntek:           Nagy Szent Gergely pápa és egyháztanítóemléknapja.

 

A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ½ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6 órakor kezdődnek. A Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága este ¼ 6-kor rózsafüzérrel kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

Elsőpénteken egész napos szentségimádás lesz. A ¼ 8 órai szentmise után szentségkitétel, 12-kor szentolvasó, du.3-kor az irgalmasság rózsafüzére. A szentségimádást egyházunkért és az Eukarisztikus Kongresszus sikeréért ajánljuk fel.

 

Szeretettel hívjuk bérmálási felkészítőre azokat a középiskolásokat, akik még nem részesültek ebben a szentségben, de szeretnének nyitott szívvel közelebb kerülni Jézus Krisztushoz, Ezt a Szentlélek kegyelme biztosítja életünkben, akit a bérmálás szentségében kapunk. Az első találkozó szeptember 17-én, pénteken du. 4 órakor lesz. Jelentkezési lap az újságos asztalnál található.

 

A beavató szentségek (keresztelés, szentáldozás, bérmálás) felvételére oktatás indul plébániánkon szeptember 19-én, vasárnap du. ½ 5 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, felnőtteket, házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, nem járultak még szentáldozáshoz, nem voltak bérmálkozók és szeretnék Krisztust jobban megismerni és az ő útján járni. Jelentkezni lehet a plébánia hivatalban.

 

Akik jelentkeztek a szeptember 12-i pápai szentmisére, a misére szóló regisztrációról ne feledkezzenek el. A mai vasárnap az utolsó nap a regisztrációra. A csoport kód: IEC-KYUH.

A zarándokvonat indulására szeptember 12-én, vasárnap hajnali 3 óra 15 perckor órakor kell érkezni a vasútállomásra. A karszalagokat a peronra lépés előtt ellenőrzik. A vonat Zalaegerszegről 3 óra 40 perckor indul. A rendezők kérése, hogy a pápai szentmisére hordozható széket hozzanak a zarándokok.

 

A plébánia hivatal nyitva tartása: hétfő-péntek de. 9-13 óra.

 

Jövő vasárnap évközi 23. vasárnap lesz.