Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

április 15. Húsvét 2. vasárnapja van, az Isteni Irgalmasság főünnepe.

Húsvét 2. vasárnapja van, az Isteni Irgalmasság főünnepe. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Ma este 6-kor a Nagytemplomban szentségimádást tartunk a Jézus Szíve Család vezetésével.

Hétfő:                     Szent Bernadett szűz emlékezete.

Szombat:               Szent Anzelm püspök és egyháztanító emléknapja.

Kertvárosban hirdetni: kedden az esti szentmise után bibliamagyarázat lesz. Szombaton este ½ 6-kor Dankos Attila ad orgonahangversenyt.

Nagytemplomban hirdetni: szerdán az esti szentmise után bibliamagyarázat lesz.

 A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata május 1-én lesz Vasvárra. Autóbuszt indítunk, az útiköltség 550 Ft. Jelentkezni lehet hétfőn és kedden a plébánia hivatalban. Csak azoknak tudunk zarándokcsomagot kérni, akik e két napon jelentkeznek a zarándoklatra.

            Plébániai zarándoklatot szervezünk Marizellbe május 5-én, szombaton. A részvételi díj 5.500 Ft. + biztosítás. Jelentkezni lehet a plébánián.

            Jótékonysági hangverseny lesz április 21-én, szombaton este 6 órakor a Városi Hangverseny- és Kiállító teremben. Közreműködnek a Mindszenty iskola jelenlegi és volt diákjai, valamint a Pálóczi Horváth Ádám Művészeti Intézmény tanulói. A jótékonysági hangverseny felajánlásai Böjte Csaba ferences testvér erdélyi árváinak megsegítését szolgálja.

            Jövő vasárnap húsvét 3. vasárnapja lesz. Jövő vasárnap a jó termésért való könyörgést a kertvárosi templomban végezzük a 11 órai szentmisében.