Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 17. vasárnap - 2021. július 25.

Évközi 17. vasárnap, templomunk védőszentjének, Szent Mária Magdolnának ünnepe van.

Aug. 1-i hatállyal Dr. Székely János püspök úr Kovács József káplán atyát a Gellénházi Egyházközség plébánosává nevezte ki. Megköszönjük József atya 4 és fél éves szolgálatát, amelyet plébániánkon végzett. Imádkozzunk az atyáért, hogy új állomáshelyén Isten áldása kísérje életét, és segítse papi szolgálatában és feladataiban. József atya a 10 órai szentmisén köszön el plébániánk közösségétől.

 

Plébániánk új káplánja Bóka Balázs atya, aki római tanulmányait befejezve plébániánkon kezdi meg papi szolgálatát. Fogadjuk szeretettel és imádkozzunk érte.

 

 Zalabesenyőben a Szent Anna búcsúi szentmise ¼ 12 órakor kezdődik.

 

 

Hétfő:        Szent Joakim és szent Anna, a Szűzanya

                   szüleinek emléknapja.

Kedd:         Szent Charbel áldozópap emlékezete.

Csütörtök: Szent Márta emléknapja.

Péntek:  Aranyszavú szent Péter püspök, egyháztanító.

Szombat:Loyolai szent Ignác emléknapja.

 

         Szeptember 12-én, vasárnap de. ½ 11 órakor kezdődik a pápai szentmise Budapesten a Hősök terén. Erre az alkalomra különvonatot szervez Egyházmegye Zalaegerszegről Szombathelyen át Budapestre. A vonat reggel ½ 6-kor indul Zalaegerszegről, és ½ 7 körül veszi fel a Szombathelyen felszállókat. Megáll még Sárváron és Celldömölkön. A vonatra a (retúr) jegyek felnőttek számára 2.000 Ft-ba kerülnek, 18 éven fiatalok számára 1.000 Ft-ba. A jegyeket aug. 2-án, hétfőn lehet átvenni a Püspöki Palota oldalában levő Látogatóközpont portáján. A zarándoklatot Dr. Székely János püspök úr vezeti.

A szentmisén való részvételhez regisztrálni kell a kongresszus honlapján: iec2020.hu oldalon.

 

Aug 1-ig jelentkezni lehet plébániánkon a zarándoklatra az utazási összeg befizetésével. A jegyeket plébániánk elhozza Szombathelyről.

Hangsúlyozzuk, hogy a pápai szentmisére nagyon fontos az előzetes regisztráció, mert csak így tudnak helyet biztosítani a szentmisére.

Részletes ismertető a faliújságon olvasható, de található szórólap az újságos asztalnál is.

 

            A plébánia hivatal nyitva tartása: hétfő-péntek de. 9-12 óra.

Jövő vasárnap évközi 18. vasárnap lesz.