Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szent Család ünnepe 2020. december 27.

Szent Család ünnepe van.

A szentmisék után áldásban részesítjük a családokat.

 

Szeretettel buzdítjuk a kedves testvéreket a jövő évi szentmisék előjegyzésére. Ne felejtsük el, a szentmisének végtelen értéke van, és a szentmiseáldozat bemutatása által a lehető legnagyobb segítséget nyújtjuk a tisztítóhelyen szenvedő lelkeknek, elhunyt szeretteinknek, a betegeknek, családtagjainknak és saját magunknak.

A szentmisék díja nem változott.

 

A plébánia hivatal nyitva tartása a héten: hétfőtől szerdáig, 9-12 óráig.

 

Hétfő:  Aprószentek ünnepe.

 

December 31, Csütörtök: Szent I. Szilveszter pápa emlékezete, a 2020 esztendő utolsó napja. Az év végi hálaadó szentmise du. ½  5 órakor kezdődik templomunkban.

 

2021. Péntek, január 1.: Szűz Mária, Istenanyaságának  főünnepe, a 2021. év első napja, a Béke világnapja. A szentmisék rendje újév napján: de. ½ 9, 10 és este 6 óra. Besenyőben ¼ 12-kor kezdődik a szentmise.

 

A héten lesz elsőszombat. A Szűzanya Szeplőtelen Szíve ájtatosság szombaton ¼ 6-kor rózsafüzér imával kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

 

Szentévi búcsú nyerhető a Ferenc pápa által meghirdetett Szent József-évben, mely idén december 8-tól 2021. december 8-ig tart. Ezzel állít emléket a pápa Mária jegyesének, Jézus nevelőapjának, akit a katolikus egyház védőszentjeként tisztelünk immár 150 éve. A szentévvel kapcsolatos információkat a katolikus médiumok fórumain olvashatják.

 

Katolikus Kalendárium, forgatható Falinaptár, gyerek naptár, plébániánk egy lapos falinaptára (100 Ft) a sekrestyében vásárolható.

 

 

Jövő vasárnap karácsony u. 2. vasárnap lesz.