Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-11:00 és 14:00-16:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 17. vasárnap 2020. július 26.

Évközi 17. vasárnap,templomunk búcsúnapja van.

A testvérek már értesültek a plébániánkat érintő személyi változásról. Nagy Tamás atya kinevezést kapott a Novai Plébánia vezetésére. Megköszönjük Tamás atya plébániánkon végzett szolgálatát. Novai plébánosi szolgálatára Isten áldását és kegyelmét kérjük. Tamás atya ma a 10 órai búcsúi szentmisében köszön el a testvérektől.

Plébániánkon aug. 1-től Fliszár Károly nyugdíjas atya kisegítő lelkészként szolgál. Fogadjuk szeretettel.

 

Hétfő: Szent Charbell Makhlouf áldozópap emlékezete.

Szerda: Szent Márta emléknapja.

Péntek: Loyolai szent Ignác áldozópap emléknapja.

Szombat: Liquori szent Alfonz püspök, egyháztanító.

 

A héten lesz elsőszombat.A Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága este ¼ 7-kor rózsafüzér imával kezdődik, 7-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

Hétköznapokon csak két szentmisét tartunk: reggel ½ 7 és este 7 órakor.A ¼ 8 órai szentmiseszándékot is elvégezzük. Aki szeretné a ¼ 8 órai szentmise szándékot más időpontra tenni, kérjük, jelezze a plébániahivatalban.

A szentmiséken javasoljuk szájmaszk használatát. A szentmisére érkezéskor fertőtlenítsük a kezünket. Kizárólag kézbeáldoztatás van, és a békeköszöntéskor nincs kézfogás. Szenteltvíz továbbra sincs a szenteltvíz tartókban.

Plébániánk júliusban de. 9-11 és du.14-16 óra között van nyitva.

Ebben az évben a jubiláns házaspárok ünnepe elmarad a Szombathelyi Székesegyházban. A Zalaegerszegi Esperesi Kerületben szeretnénk ezt az ünnepet megtartani. Kérjük azok jelentkezését, akik ebben az évben ünnepelik házasságukat 5 évenkénti bontásban, és az ünnepen szeretnének részt venni.

Az Adoremus augusztusi száma a sekrestyében átvehető.

Jövő vasárnap évközi 18. vasárnap lesz.