Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 16. vasárnap 2020. július 19.

Kedd:   Brindisi szent Lőrinc áldozópap, egyháztanító.

Szerda: Szent Mária Magdolna ünnepe.

Csütörtök: Szent Brigitta szerzetesnő, Európa társvédőszentjének ünnepe.

Péntek: Árpád-házi szent Kinga szűz emléknapja.

Szombat: Szent Jakab apostol ünnepe.

Szerda, szent Mária Magdolna, templomunk és városunk védőszentjének ünnepe. Reggel ½ 7 és este 7-kor lesznek szentmisék.

A testvérek már értesültek a plébániánkat érintő személyi változásról. Nagy Tamás atya kinevezést kapott a Novai Plébánia vezetésére. Megköszönjük Tamás atya plébániánkon végzett szolgálatát. Novai plébánosi szolgálatára Isten áldását és kegyelmét kérjük. Tamás atya jövő vasárnap a 10 órai búcsúi szentmisében köszön el a testvérektől.

Plébániánkon aug. 1-től Fliszár Károly nyugdíjas atya kisegítő lelkészként szolgál. Fogadjuk szeretettel.

Hétköznapokon csak két szentmisét tartunk: reggel ½ 7 és este 7 órakor.A ¼ 8 órai szentmiseszándékot is elvégezzük. Aki szeretné a ¼ 8 órai szentmise szándékot más időpontra tenni, kérjük, jelezze a plébániahivatalban.

A szentmiséken javasoljuk szájmaszk használatát. A szentmisére érkezéskor fertőtlenítsük a kezünket. Kizárólag kézbeáldoztatás van, és a békeköszöntéskor nincs kézfogás. Szenteltvíz továbbra sincs a szenteltvíz tartókban.

Plébániánk hétköznapokon de. 9-11 és du.14-16 óra között van nyitva.

Ebben az évben a jubiláns házaspárok ünnepe elmarad a Szombathelyi Székesegyházban. A Zalaegerszegi Esperesi Kerületben szeretnénk ezt az ünnepet megtartani. Kérjük azok jelentkezését, akik ebben az évben ünnepelik házasságukat 5 évenkénti bontásban, és az ünnepen szeretnének részt venni.

Az Adoremus augusztusi száma a sekrestyében átvehető.

Jövő vasárnap évközi 17. vasárnap, templomunk búcsúnapja lesz.

 

Besenyőben jövő vasárnap ünnepeljük templomunk búcsúnapját. A szentmise ¼ 12-kor kezdődik.