Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szent Család vasárnapja2019. december 29.

      Visszatekintve az adventi szent időre és a karácsonyi ünnepekre, szeretnénk megköszönni a testvérek buzgóságát. Hálásak vagyunk a díszítésekért, a takarításért, a karácsonyfák állításáért. Köszönjük templomunk énekkarának, a fiatalok énekkarának és zenészeinek a liturgia széppé tételét. Hálásak vagyunk ministránsaink a szentmiséken való szolgálatáért. Köszönjük a rászorulók pénzbeli támogatását.

Kedd:    Szent Szilveszter pápa, a 2019-év utolsó napja. Az év végi hálaadás du. ½ 5 órakor kezdődik. Éjfélkor évkezdő szentmisét tartunk. Bejárat a sekrestye felől.

Szerda:  Szűz Mária, Isten anyja, főünnep. Újév, a Béke Világnapja. A szentmisék rendje: ½ 9, 10 és este 6 óra. Új év napján reggel 7 órakor nem lesz szentmise.

Csütörtök:Nagy szent Vazul és Nazianzi szent Gergely püspökök, egyháztanítók.

Péntek:   Jézus szent Neve.

     A kedves hívek életére Isten bőséges áldását kérjük az újesztendőben.

     A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ½ 6-kor kezdődő szentórát papi, szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve ájtatosság este ¼ 6-kor rózsafüzér imával kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

     Péntekenként az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.

      Katolikus Kalendárium a sekrestyében kapható.

   A jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián. A szentmisék díja nem változott.

      Jövő vasárnap karácsony 2. vasárnapja lesz.