Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

február 12. Évközi 6. vasárnap

Évközi 6. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:                      Szent Cirill és szent Metód, Európa társvédőszentjei.

Péntek:       A szervita rend hét szent alapítója

Hétfőn este ½ 6 órakor a kertvárosi templomban fatimai engesztelő szentmisét bemutatja és szentségimádást végzi Bodorkós Imre atya, jánosházi plébános úr.

A Mindszenty iskolában az iskolára előkészítő 3. foglalkozás febr. 15-én, szerdán ½ 5 órakor lesz a nagycsoportos óvodásoknak. Szeretettel várják az óvodásokat és kedves szüleiket.

 Február 17-én, pénteken szentségimádás lesz a Zárda kápolnában. 10 órakor szentmise, este ¼ 6-kor szentóra, majd szentségeltétel.

            Az idei évben is a kedves hívek adójuk kétszer 1 %-ról rendelkezhetnek. Az első 1 %-ot tisztelettel kérjük felajánlani Katolikus Egyházunk javára. A második 1% kulturális, karitatív és oktatási tevékenység támogatására ajánlható fel. A második 1% -ot kérjük felajánlani a Nagytemplom restaurálására létrehozott Zalaegerszegi Cimbal Freskók Megmentéséért Alapítvány javára. A felajánlásokat hálásan köszönjük.

            Megjelent a Martinus, egyházmegyénk lapja, 150 Ft-os áron vásárolható a sekrestyében.

            Március 15-17. között Mécs napok megrendezésére kerül sor a botfai Mindszenty Ifjúsági Házban. Várják az együtt járó párokat, jegyeseket és azokat, akik 3 éven belül kötöttek házasságot. A részvételi díj 10.000 Ft. A lelki napokat Papp Tihamér ferences atya vezeti. Jelentkezni lehet a mecsnapok.hu internetes oldalon.

Jövő vasárnap évközi 7. vasárnap lesz.