Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szentírás vasárnapja 2019. szeptember 29.

       Évközi 26. vasárnap, a Szentírás vasárnapja van. Este ½ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika” közösségének összejövetelét tartjuk.

Hétfő:  Szent Jeromos áldozópap, egyháztanító emléknapja.                

Kedd:    Lisieux-i szent Teréz szűz, egyháztanító emléknapja.                           

Szerda: Szent Őrzőangyalok emléknapja.

Péntek: Assisi szent Ferenc emléknapja.     

      Péntekenként az esti szentmisék után csendes szentségimádást tartunk.    

      Október a Rózsafüzér hónapja. Október 1-től az este szentmisék előtt ¼ 6-tól imádkozzuk a szentolvasót.

       A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön este ¼ 6-tól a rózsafüzért imádkozzuk papi és szerzetesi hívatásokért. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6-kor kezdődnek. Elsőszombaton a Szűzanya Szeplőtelen Szíve elsőszombati ájtatossága ¼ 6-kor rózsafüzér imával kezdődik, 6-kor szentmise, a szentmise után Szűzanya köszöntő.

       Október 5-én, szombaton Élő Rózsafüzér zarándoklat lesz városunkban. A Nagytemplomtól 9 órakor lesz az indulás, Zalabesenyőből reggel 8-kor. A Kertvárosi templomhoz érve ½ 11-kor szentségimádás, 11 órakor szentmise. Szeretettel hívjuk a testvéreket a zarándoklatra.

       Október 2-án este ½ 7kor Jótékonysági hangverseny lesz a Kertvárosi templomban. Bővebb ismertető a kihelyezett plakáton olvasható.

       A Fatimai Szűzanya vándorszobra október 2-án érkezik a Ferences templomba. A liturgikus program a kitett plakáton olvasható.

       Jövő vasárnap évközi 27. vasárnap lesz.