Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2012. január 29. Évközi 4. vasárnap

Évközi 4. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Kedd:                             Bosco szent János áldozópap és egyháztanító emléknapja.

Csütörtök:      Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe.

Péntek:            Szent Balázs püspök és vértanú  emlékezete.

            Csütörtökön, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. A ½ 8 órai szentmisében gyertyaszentelés lesz.

            A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön a Nagytemplomban az este ¼ 6-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. Az elsőpénteki szentmisék után Balázs-áldás lesz.

           Február 3-án, elsőpénteken az esti szentmise után lourdes-i kilencedet kezdünk a Szűzanya tiszteletére hazánkért, nemzetünkért.

Szerdán du ½ 5 órakor a Mindszenty József Általános Iskolában iskolára előkészítő 2. foglalkozások lesz nagycsoportos óvodásoknak.  Szeretettel várják a kedves szülőket gyermekeikkel együtt.

Egyházközségi képviselőtestületi gyűlést tartunk február 6-án, hétfőn este 6 órakor a plébánián. A meghívók a sekrestyében átvehetők. A gyűlésre szeretettel várjuk a képviselőtestület tagjait.

Szentföldi zarándoklat indul március 11-15 időponttal. Jelentkezni lehet Tausz Rozáliánál. Részletes program található a plébánián, a kertvárosi templomban és a hirdető táblákon.

Jövő vasárnap évközi 5. vasárnap lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Jövő vasárnap a szentmisék után Balázs-áldás lesz.