Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szentháromság vasárnapja 2019. június 16.

      Szentháromság főünnepe van. A Jánka-hegyi búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik. A szentmisét Kercza Asztrik ferences atya mutatja be.

Szerda:     Szent Romuald apát.

Péntek:   Gonzága szent Alajos szerzetes.  

Szombat: Fisher szent János püspök, vértanú és Morus szent Tamás vértanú.                      

      Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk.Az Adoremus legújabb száma a sekrestyében átvehető.

      Szombaton este 6 órakor szentségimádás lesz. Mi is bekapcsolódunk ezen a szombaton a világméretű szentségimádásba.

      A jubiláns házaspárok találkozója június 22-én, szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik a Szombathelyi Székesegyházban.A szentmise után szerény agapéra várják a jubilánsokat.

      A Medjugorje-i zarándoklat 2. részletét (40.500 Ft) a plébánia hivatalban kérjük befizetni június 18-ig.Erre a zarándoklatra 2 szabad hely van. Érdeklődni lehet a plébánián.

      Jövő vasárnap Úrnapja, Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe lesz. Jövő vasárnap tatjuk meg Kertvárosi plébánia, a Ferences plébánia és a Mária Magdolna plébánia közös városi úrnapi körmenetét. Reméljük, hogy az időjárás megengedi az ünneplést. A ferences templomtól lesz az indulás. Ott az ünnepi szentmise de. ½ 9 órakor kezdődik. A plébániák közös döntése, hogy a nagy meleg miatt egy órával előbbre tettük az ünneplés kezdetét.Szeretettel hívjuk a testvéreket a körmenetre. Az ünnepünk felkészülés a jövő évi Eucharisztikus Világkongresszusra, amely hazánkban lesz. Szeretettel hívjuk az elsőáldozókat, hogy a körmenetben virágszirmot hintsenek az Oltáriszentség előtt. A testvérektől virágszirmokat kérünk. Jövő vasárnap a Nagytemplomban a szentmisék időpontja nem változik, a 10 órai szentmise csendes szentmise lesz.

Besenyőben az Úrnapi közös körmenet miatt szombaton este 7 órakor lesz a szentmise.