Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Pünkösd 2019. június 9.

       Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe van.Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk

Hétfő:        Pünkösdhétfő: A Boldogság Szűz Mária, az Egyház Anyja emléknapja.

Kedd:       Szent Barnabás apostol ünnepe.

Csütörtök: Páduai szent Antal áldozópap, egyház tanító emléknapja.

Péntek:    A mi Urunk Jézus Krisztus, az örök főpap ünnepe.    

Szombat: Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő.                   

      Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk.

      A betegek szentségének közösségi kiszolgáltatása holnap, pünkösdhétfőn, „Szűz Mária az Egyház anyja” emléknapján, a de. ½ 9 órai szentmise keretében lesz.A betegek szentségét az idősek, az öregek és a súlyos betegségben szenvedők vehetik fel. Kérjük jelentkezésüket a sekrestyében és a plébánián. Besenyőben 10-kor szentmise, és a betegek szentségének kiszolgáltatása.

      A jubiláns házaspárok találkozója június 22-én, szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik a Szombathelyi Székesegyházban.A szentmise után szerény agapéra várják a jubilánsokat. Jelentkezni lehet június 11-ig a plébánia hivatalban.

      A Medjugorje-i zarándoklat 2. részletét (40.500 Ft) a plébánia hivatalban kérjük befizetni június 17-ig.Erre a zarándoklatra 4 szabad hely van. Érdeklődni lehet a plébánián.

       Szombaton de. 10 órakor diakónus szentelés lesz a Szombathelyi Székesegyházban. Erre az ünnepre a Brenner Imaszövetség tagjait szeretettel hívja a püspök atya.

       Jövő vasárnap Szentháromság főünnepe lesz. Jövő vasárnap a Jánka-hegyi búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik. A szentmisét Kercza Asztrik, ferences atya mutatja be.