Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Urunk mennybemenetele 2019. június 2.

Hétfő:        Az ugandai vértanúk emléknapja.

Kedd:        Szent Quirinus püspök, vértanú emléknapja.

Szerda:      Szent Bonifác püspök, vértanú emléknapja.

Csütörtök: Szent Norbert püspök emlékezete.    

Szombat:  Boldog Sándor István szerzetes.                   

      A héten lesz elsőcsütörtök és elsőpéntek. Elsőcsütörtökön az este ½ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

      Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádást tartunk.

       Szombaton de. ½ 11-kor ministránsfoglalkozás lesz a plébánián.

      A betegek szentségének közösségi kiszolgáltatása június 10-én, pünkösdhétfőn, „Szűz Mária az Egyház anyja” emléknapján, a de. ½ 9 órai szentmise keretében lesz.A betegek szentségét az idősek, az öregek és a súlyos betegségben szenvedők vehetik fel. Kérjük jelentkezésüket a sekrestyében és a plébánián.

      A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szervezésében június 4-én, kedden du. ½ 5 órakor a Zárda kápolnában a „Szent Mihály Szekere” vándorszínház tart előadást ”Trianoni emlékműsor” címmel.

      Könyvbemutató lesz a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban június 5-én, szerdán du. 5 órakor Cselenkó Borbála: A Zalaegerszegi Mária Magdolna Plébánia és plébániatemplom története a 18-19. században című könyvéről.

      A jubiláns házaspárok találkozója június 22-én, szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik a Szombathelyi Székesegyházban.A szentmise után szerény agapéra várják a jubilánsokat. Jelentkezni lehet június 11-ig a plébánia hivatalban.

      A Medjugorje-i zarándoklat 2. részletét (40.500 Ft) a plébánia hivatalban kérjük befizetni június 17-ig 9-14 óra között.Erre a zarándoklatra  4 szabad hely van.

      Jövő vasárnap Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe lesz.Jövő vasárnap este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk.