Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: H: 9:00-13:00 • K: 12:00-17:00 • Sz: 9:00-13:00 • Cs: 12:00-17:00 • P: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 23. vasárnap 2018. szeptember 9.

Évközi 23. vasárnap van. De. 10 órakor lesz az ünnepélyes tanévnyitó szentmise, amelyre szeretettel várjuk az iskolásokat és kedves szüleiket. A héten elkezdődik az iskolákban a hitoktatás.Kérjük a kedves szülők otthoni hitbeli lelki támogatását gyermekeiknek. A szentmisékre szeretettel hívjuk és várjuk a szülőket gyermekeikkel együtt. Du. ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel tartunk, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Szerda:      Szűz Mária szent nevének emléknapja.

Csütörtök: Aranyszájú szent János püspök, egyháztanító emléknapja.

Péntek:     Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepe.

Szombat:  A fájdalmas Szűzanya emléknapja.  

         Pénteken, Szent Kereszt ünnepén, a Kálvárin du. 5-kor lesz a szentmise.

         Péntekenként az esti szentmise után csendes szentségimádás van templomunkban.

         Felnőtt hittan, keresztény életre felkészítő oktatás indul plébániánkon szeptember 22-én, szombaton, este 7 órakor. Szeretettel hívjuk azokat a fiatalokat, a 11-12. osztályos gimnazistákat, a felnőtteket és házasságra készülőket, akik nincsenek megkeresztelve, ill. nem voltak elsőáldozók, bérmálkozók, és szeretnének e szentségekben részesülni.Jelentkezni lehet a plébániahivatalban, valamint a sekrestyében.

         Plébániánk lapja, az Ünnepi Harangszó, a szokott helyen található. Az egyházmegyei újság a Martinus, a sekrestyében vásárolható.

         Kérjük, hogy a római zarándokutunk részvételi díjának 3. részét a zarándoklaton résztvevők szíveskedjenek a plébániahivatalban befizetni.

          Jövő vasárnap évközi 24. vasárnap lesz. Jövő vasárnap a páterdombi búcsúi szentmise de. ½ 12 órakor kezdődik. Rossz idő esetén a közösségi házban lesz a szentmise. Zalabesenyőben vasárnap a szokott időben kezdődik a szentmise.

Ságodban jövő vasárnap a búcsúi mise 8 órakor kezdődik.