Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: H: 9:00-13:00 • K: 12:00-17:00 • Sz: 9:00-13:00 • Cs: 12:00-17:00 • P: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 13. vasárnap 2017. július 2.

          Évközi 13. vasárnap van. A mai vasárnapi perselygyűjtés a Szentatya szándékára „Péter-fillér” gyűjtés lesz.Adományainkkal hozzájárulunk a világegyház apostoli munkájához, és kifejezzük lelki egységünket a világ különböző tájaikon elő keresztény testvéreinkkel. Szeretettel kérjük a testvérek támogatását.

          Ma a Zalabesenyői Öreghegyen a hegyi kápolnánál a búcsúi szentmise 11 órakor kezdődik

Hétfő:         Szent Tamás apostol ünnepe.

Kedd:          Portugáliai Szent Erzsébet emlékezete.

Szerda:      Zaccaria Szent Antal Mária áldozópap emlékezete.

Csütörtök: Goretti Szent Mária szűz és vértanú emlékezete.              

         A héten lesz elsőcsütörtök és elsőpéntek.Elsőcsütörtökön az este ¼ 7-kor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 7 órakor kezdődnek.

         Dr. Székely János kinevezett szombathelyi megyéspüspök úr beiktatása július 8-án, szombaton de. ½ 11 órakor lesz a Szombathelyi Székesegyházban. A püspök úr szeretettel hívja a kedves híveket e szép ünnepre. A jó Isten áldását kérjük püspök úr szolgálatára. A Szűzanya anyai oltalma segítse őt.

         Jövő vasárnap évközi 14. vasárnap lesz. Jövő vasárnap lesz a Nagytemplom felszentelési évfordulója. Ezen az ünnepen egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A 10 órai szentmise után szentségkitétel, szentségimádási órák. Este 6 órakor szentóra, szentségeltétel. Alázattal kérjük a szentségi Jézus kegyelmét egyházközségünkre, családjainkra.

A Mindszenty iskola felújítása miatt a Zárda-kápolnai szentmisékre a Zárda utca felől lehet jönni. Köszönjük a testvérek megértését.