Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: H: 9:00-13:00 • K: 12:00-17:00 • Sz: 9:00-13:00 • Cs: 12:00-17:00 • P: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvétvasárnap 2017. április 16.

           Húsvétvasárnap, Urunk Jézus Krisztus dicsőséges feltámadásának főünnepe van. Megköszönjünk a jó Istennek a sok kegyelmet, amelyben a nagyböjti készület során részesültünk.Köszönjük a testvérek buzgóságát, amelyet tanúsítottak a lelkigyakorlat, a nagyheti szertartások és a városi keresztút alatt. Hálásak vagyunk a díszítők munkájáért, az énekesek, ministránsok és a segítők szolgálataiért. A kedves híveknek Istentől megáldott, kegyelemteljes húsvétot kívánunk.

          Holnap, Húsvéthétfőn ünnepi miserendet tartunk.

          Szombaton a Mindszenty iskolában egyházmegyei ministránstalálkozó lesz.Szeretettel kérünk a testvérektől sütemény felajánlást. A süteményeket a plébániára, valamint a Mindszenty iskolába lehet hozni. Előre is hálásan köszönjük.

          Beíratás lesz a Szent Család Óvodába április 20-21-én, csütörtökön és pénteken 8-17 óra között.

           Az Új ember és a Keresztény Élet újság kettős számmal jelent meg. . Plébániánk lapja, az Ünnepi Harangszó legújabb száma a szokott helyen található. Az Adoremus májusi száma a sekrestyében átvehető.

          A rózsafüzér imádságról színes kiadvány jelent meg szentírási idézetekkel, útmutatóval.  Az ára 250 Ft.  AMartinus egyházmegyei újság legújabb száma a sekrestyében vásárolható.

          Körutazás és zarándoklat lesz Észak-Erdély – Máramaros – Moldvai kolostorok megtekintésére aug. 9-13.között. A részvételi díj 90 250 Ft. + biztosítás. Jelentkezni lehet Salamon Károlynénál. A kihelyezett plakáton bővebb ismertető olvasható.

            Jövő vasárnap, Húsvét 2. vasárnapján, az Isteni Irgalmasság vasárnapja lesz. Jövő vasárnap a Jézus Szíve Család vezetésével szentóra lesz, amelyre szeretettel hívjuk a testvéreket. A szentóra du. 5 órakor kezdődik. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.