Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: H: 9:00-13:00 • K: 12:00-17:00 • Sz: 9:00-13:00 • Cs: 12:00-17:00 • P: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Nagyböjt 2. vasárnapja 2016. február 21.

Nagyböjt 2. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

             Egyházközségi képviselőtestületi ülést tartunk holnap, hétfőn este 6 órakor a plébánián. Szeretettel hívjuk és várjuk a testületi tagokat.

            Hétfőn du. ½ 5 órakor kezdődik a Mindszenty iskolában az iskolára előkészítő 2. foglalkozás, amelyre szeretettel várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket.

              Nagyböjt péntekjein kötelező hústilalom van a 14 éven felüli krisztushívőknek. A hústilalom alól felmentésük van azoknak, akik nem saját asztaluknál étkeznek, ők jócselekedettel, imával vagy más önmegtagadással helyettesíthetik a böjtöt.

            Nagyböjtben, péntekenként a Nagytemplomban este ¼ 6-kor, a Kálvárián du. 3 órakor végezzük a keresztutat.

         Az Irgalmasság Évében plébániánk zarándoklatot indít Szent Piohoz és Assisi szent Ferenchez Olaszországba. A zarándoklat i8dőpontja: okt. 22-28, a részvételi díj 125.000 Ft, félpanzióval. Részletes program olvasható a hirdető táblára tett ismertetőn. Érdeklődni lehet a plébánián és a plébánia telefonszámán: 599 230. Mivel a rotondoi szállást jó előre kell lefoglalni, a jelentkezők számát rövid határidővel tudnunk kell. Ezért kérjük a mielőbbi jelentkezéseket. Az előleget későbbi időpontban kell fizetni.

             Febr.23-án, kedden du. 5 órától nyílt délután lesz a Szent Család Óvodában, amelyre szeretettel hívják a leendő óvodásokat és szüleiket.

            Mód Miklós vörsi plébános úr könyve megérkezett: A személy férfi szemmel. Ezt már tavaly többen megrendelték, a sekrestyében átvehető és vásárolható 1.800 Ft-os áron. Az plébános úr egy újabb könyvet irt: A személy női szemmel. Ez szintén vásárolható 1.800 Ft-os áron.

              A Szent Anna Nagymama Közösség összejövetele február 23-án, kedden du. 4 órakor lesz a Szent Család óvodában.

             Jövő vasárnap nagyböjt 3. vasárnap lesz. Jövő vasárnap a 10 órai szentmisében Veres András püspök úr megszenteli az új liturgikus teret: az oltárt, az ambót, a felolvasó állványt, valamint a felújított nagy szószéket. E szép ünnepre szeretettel hívjuk a testvéreket.

            Jövő vasárnapi perselygyűjtés a katolikus iskolák támogatására történik. Szeretettel kérjük a testvérek adományait.

         Besenyőben hirdetni: Jövő héten nem vasárnap, hanem szombaton du. 5 órakor lesz a szentmise.