Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. június 29. Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe

 

             Szent Péter és szent Pál apostolok főünnepe van. Amint az elmúlt héten hirdettük, a Katolikus Püspöki Konferencia kérésére a mai vasárnap a „Péter-fillér” gyűjtés a Szentatya szándékára történik. Adományainkkal hozzájárulunk a világegyház apostoli munkájához és kifejezzük lelki egységünket a föld különböző tájain élő keresztény testvéreinkkel. Este ¾ 7-kor a loretói litániát imádkozzuk.

2014. június 22. Krisztus Szent Testének és Vérének főünnepe

 

Krisztus szent testének és vérének főünnepe van. Ma tartjuk meg a Mária Magdolna Plébánia, a kertvárosi Szűz Mária Szeplőtelen Szíve Plébánia és a Ferences Plébánia közös úrnapi körmenetét. A ferences templomtól indul a körmenet a ½ 10 órai ünnepi szentmise után a Mária Magdolna templomhoz. Szeretettel hívjuk a testvéreket e közös tanúságtételre. A rendezők irányítására szíveskedjünk figyelni. A Szentatya szeretettel buzdít bennünket hitünk megvallására. 

2014. június 15. Szentháromság vasárnapja

 

Szentháromság főünnepe van.  A Jánka-hegyi búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik. Este ¾ 7-kor a Jézus-szíve litániát imádkozzuk.

2014. június 8. Pünkösdvasárnap

 

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe van.  A mai nappal befejeződik a húsvéti szent idő. Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2014. június 1. Urunk mennybemenetelének főünnepe

 

Urunk mennybemenetelének főünnepe van. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2014. május 18. Húsvét 5. vasárnapja

 

Húsvét 5. vasárnapja van.  Ma du. 5 órakor templomunkban Dr. Veres András püspök úr a 9. osztályosoknak szolgáltatja ki a bérmálás szentségét. Imádkozzunk a bérmálkozókért. Ma a Nagytemplomban nem lesz esti szentmise.          

2014. május 11. Húsvét 4. vasárnapja

 

Húsvét 4. vasárnapja van, a papi és szerzetesi hívatások világnapja. Imádkozzunk hívatásokért. Este ¼ 7 órakor a Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz.         

2014. április 25. Isteni Irgalmasság vasárnapja

 

Hétfőn délután 5 órakor a Szent Család Óvodában Uzsalyné Dr. Pécsi Rita „Az érzelmi intelligencia fejlesztése” címmel előadást tart, amelyre szeretettel várják a testvéreket. 

2014. április 6. Nagyböjt 5. vasárnapja

 

Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2014. március 30. Nagyböjt 4. vasárnapja

 

Nagyböjt 4. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk. Az óraállítás a szentmisék kezdési időpontját nem érinti.

2014. március 23. Nagyböjt 3. vasárnapja

 

            Nagyböjt 3. vasárnapja van. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2014. március 16. Nagyböjt 2. vasárnapja

 

            Nagyböjt 2. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

2014. február 9. Nagyböjt 1. vasárnapja

 

Nagyböjt 1. vasárnapja van. A Nagytemplomban este ¼ 6 órakor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. A szentmisék után hamvazkodás lesz.

2014. február 2. Évközi 8. vasárnap

 

           Évközi 8. vasárnap van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

2014. február 23. Évközi 7. vasárnap

 

Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2014. február 16. Évközi 6. vasárnap

 

Évközi 6. vasárnap van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

2014. február 9. Évközi 5. vasárnap

 

Évközi 5. vasárnap van. A szentmisék után balázsáldásban részesítjük a kedves híveket. Ma este ¼ 6-kor a Rózsafüzér Társulat összejövetele lesz, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2014. február 2. Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe

 

A mai vasárnap Urunk bemutatása, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepét üljük.  A 1o órai szentmisében végezzük a gyertyaszentelést. Du. 4 órakor családos szentmise a Zárdában.

2013. január 26. Évközi 3. vasárnap

 

            Évközi 3. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. Megköszönjük a testvérek buzgóságát, imádságát a keresztények egységéért végzett istentiszteleteken és hálásak vagyunk templomunk énekkarának közreműködéséért.