Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2013.május 12. Urunk mennybemenetele

 

  Urunk mennybemenetelének főünnepe van. Este ¾ 7 órakor loretói litánia.

2013. május 5. Húsvét 6. vasárnapja

 

Húsvét 6. vasárnapja van. A mai napon sok szeretettel köszöntjük az édesanyákat. Szeretetükért, áldozataikért a jó Isten áldja meg őket. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Ma este a Nagytemplomban megemlékezünk Mindszenty József bíboros úr halálának 38. évfordulójáról. A szentmise este ½ 7 órakor kezdődik. A szentmisét bemutatja, és a szentbeszédet mondja Déri Péter atya, csehimindszenti plébános úr. A szentmise után koszorúzás lesz a Mindszenty szobornál.

2013. április 28. Húsvét 5. vasárnapja

 

Húsvét 5. vasárnapja van. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2013. április 21. Húsvét 4. vasárnapja, Jó Pásztor ünnepe

 

Húsvét 4. vasárnapja van, a papi és szerzetesi hívatások világnapját ünnepeljük.  Imádkozzunk hívatásokért.

2013. április 14. Húsvét 3. vasárnapja

 

Húsvét 3. vasárnapja van. Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

2013. április 7. Húsvét 2. vasárnapja, az Isteni Irgalmasság ünnepe

 

Húsvét 2. vasárnapja van, az Isteni Irgalmasság ünnepe. Ma este 6 órakor a Nagytemplomban szentségimádást tartunk a Jézus Szíve Család vezetésével, amelyet plébániánkért, hívatásokért és családjainkért ajánlunk fel.

Urunk Jézus Krisztus feltámadása, 2013. március 31.

 

Húsvétvasárnapja van, Urunk Jézus Krisztus dicsőséges feltámadását ünnepeljük. Szeretnénk megköszönni a jó Istennek a sok kegyelmet, amelyben a nagyböjt folyamán részesültünk. Köszönjük a testvérek buzgóságát, a melyet tanúsítottak a lelkigyakorlat és a nagyheti szertartások alatt.

2013. március 24. Virágvasárnap

 

Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja van. A 10 szentmisén végezzük a barkaszentelést, az énekkar a passiót énekli. Az esti szentmisében fejeződik be nagyböjti lelkigyakorlatunk.

2013. március 10. Nagyböjt 4. vasárnapja

 

Nagyböjt 4. vasárnapja van. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2013. március 3. Nagyböjt 3. vasárnapja

 

 Nagyböjt 3. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2013. február 17. Nagyböjt 1. vasárnapja

 

Nagyböjt 1. vasárnapja van.  A szentmisék után hamvazkodás lesz. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2013. február 10. Évközi 5. vasárnap

 

Évközi 5. vasárnap van.  Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2013. február 3. Évközi 4. vasárnap

 

Évközi 4. vasárnap van.  Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A szentmisék után Balázs-áldás lesz. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

2013. január 20. Évközi II. vasárnap

 

Évközi 2. vasárnap van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

január 13. Urunk megkeresztelkedésének ünnepe

 

Urunk megkeresztelkedésének főünnepe van. A kertvárosi templomban ma este 5 órakor kezdődik a fatimai engesztelő szentmise és szentségimádás.

Január 6. , Urunk megjelenése, Vízkereszt

 

Vízkereszt, Urunk megjelenésének főünnepe van. A 11 órai szentmisén végezzük a hagyományos vízmegáldást. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban este ¾ 6 órakor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

December 30. Szent Család vasárnapja

 

Szent Család vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban este ¼ 6 órakor szentségimádást végzünk a családokért.

December 23. Advent 4. vasárnapja

 

Advent 4. vasárnapja van. Ma a Nagytemplomban az esti szentmise után a Botfai Citerazenekar - népzenei összeállításban - karácsonyi hangversenyt ad. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

December 16. Advent 3. Vasárnapja

 

Advent 3. vasárnapja van. A Nagytemplomban az esti 6 órai szentmisében fejeződik be plébániánk adventi lelkigyakorlata. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói imádkozzuk a Nagytemplomban.