Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Húsvét 5. vasárnap 2019. május 19.

 

Hétfő:         Sienai szent Bernardin áldozópap emlékezete.

Húsvét 4. vasárnap 2019. május 12.

 

       Húsvét 4. vasárnapja, Jó Pásztor vasárnapja, a papi hívatások világnapja van. Imádkozzunk papjainkért, papi hívatásokért. Ma este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk.  

Húsvét 3. vasárnap 2019. május 5.

 

       Húsvét 3. vasárnapja. Ma Anyák Napján szeretettel köszöntjük az édesanyákat. A jó Isten szeretete támogassa és erősítse őket az anyai hívatásban. A Boldogságos Szűzanya közbenjárása segítse őket a családjukért végzett szolgálatban.

Húsvét 2. vasárnap 2019. április 28.

 

       Húsvét 2. vasárnapja, az Isteni Irgalmasság ünnepe van.  A ½ 9 és a 10 órai szentmiséken elsőáldozás lesz. Du. 5 órakor szentóra a Jézus Szíve Család vezetésével.

Húsvétvasárnap 2019. április 21.

 

       Húsvétvasárnap, az Úr Jézus Krisztus dicsőséges feltámadásának főünnepe van. Megköszönjük a jó Istennek azt a sok kegyelmet, amelyben a nagyböjti készület során részesültünk. Köszönjük a testvérek buzgóságát, amelyet tanúsítottak a lelkigyakorlat, a nagyheti szertartások és a városi keresztút alatt. Hálásak vagyunk azoknak, akik templomunk nagytakarításában segítettek. Köszönjük a díszítők munkáját, az énekkar, a ministránsok és a segítők szolgálatát. A kedves híveknek Istentől megáldott, kegyelemteljes húsvétot kívánunk.

Virágvasárnap 2019. április 14.

 

       Az Úr szenvedésének főünnepe, Virágvasárnap van. A 10 órai szentmisében barkaszentelés.Az esti szentmisén plébániánk énekkara a passiót énekli.

Nagyböjt 5. vasárnapja 2019. április 7.

 

       Nagyböjt 5. vasárnap van. A mai perselygyűjtés – a Püspöki Konferencia kérésére – a Szentföld keresztényeinek megsegítésére történik. Szeretettel kérjük a testvérek támogatását.

Nagyböjt 4. vasárnapja 2019. március 31.

        Nagyböjt 4. vasárnap van. Ma este ½ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika közösségének” összejövetelét tartjuk. A mai vasárnapi óraállítás a szentmisék kezdési időpontját nem érinti

       Kedden du. 5 órakor a Szent Család Óvodában Uzsalyné Dr. Pécsi Rita neveléskutató A döntésképesség fejlesztése” címmel előadást tart, melyre szeretettel hívják a testvéreket.

Nagyböjt 3. vasárnapja 2019. március 24.

 

            Nagyböjt 3. vasárnap van. A héten ünnepeltük szent Józsefet: a 10 órai szentmisében megáldjuk az édesapákat és családjukat.

Nagyböjt 2. vasárnapja 2019. március 17.

 

       Kedd: Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe. Egész napos szentségimádás lesz templomunkban. A szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek. A fél 8 órai szentmise után szentségkitétel. Kérjük a testvéreket, hogy a nap folyamán jöjjünk és végezzünk szentségimádást. Ajánljuk fel egyházközségünkért, családjainkért, hívatásokért. Du. 5-kor szentóra, szentségeltétel, majd szentmise.

Nagyböjt 1. vasárnapja 2019. március 10.

 

       Nagyböjt 1. vasárnap van. A szentmisék után hamvazkodás lesz. Este ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk, ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Évközi 8. vasárnap 2019. március 3.

 

Hétfő:  Boldog Meszlényi Zoltán püspök, vértanú emlékezete.   

Évközi 7. vasárnap 2019. február 24.

 

        Évközi 7. vasárnap van.A mai vasárnapi perselygyűjtés – a Püspöki Konferencia kérésére – a katolikus oktatási és nevelési intézmények megsegítésére történik.Szeretettel kérjük a testvérek anyagi támogatását.

Évközi 6. vasárnap 2019. február 17.

 

        Évközi 6. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

Évközi 5. vasárnap 2019. február 10.

 

          Évközi 5. vasárnap van. Este ½ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk. A szentmise után a lourdes-i kilencedet végezzük a Szűzanya közbenjárását kérve.

Évközi 4. vasárnap 2019. február 3.

 

          Évközi 4. vasárnap van. A szentmisék után balázsáldásban részesülhetnek a kedves hívek. Este a szentmise után lourdes-i kilencedet kezdünk a Szűzanya közbenjárását kérve.

Évközi 3. vasárnap 2019. január 27.

 

          Évközi 3. vasárnap van. Este ¼ 6-kor az „Édesanyák szent Mónika közösségének”összejövetelét tartjuk,  ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.     

Évközi 2. vasárnap 2019. január 20.

 

          Évközi 2. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.     

Urunk megkeresztelkedése 2019. január 13.

 

          Urunk megkeresztelkedésének ünnepe van.Este ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

Vízkereszt 2019. január 6.

 

        Vízkereszt, Urunk megjelenésének főünnepe van. Az esti 6 órai szentmisében végezzük a vízmegáldást.