Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

június 17. Évközi 11. vasárnap

 

Évközi 11. vasárnap van. Ma a Jánka-hegyi búcsúi szentmisét déli 12 órakor Bognár István, Gutorföldei plébános mutatja be.

június 3. Szentháromság főünnepe

 

Évközi 9. vasárnap, a Szentháromság főünnepe van. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. 

május 27. Pünkösd, a Szentlélek kiáradása

 

Pünkösd napja, a Szentlélek kiáradásának főünnepe van. 

május 20. Urunk mennybemenetele

 

Urunk mennybemenetelének főünnepe van. A Szentlélekváró kilencedet a Nagytemplomban az esti szentmiséken imádkozzuk.

május 13. Húsvét 6. vasárnapja

 

Húsvét 6. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este 6 órakor a kertvárosi templomban fatimai engesztelő szentmise és szentségimádás lesz. Jó idő esetén megtartjuk a körmenetet.

április 29. Húsvét 4. vasárnapja

 

Húsvét 4. vasárnapja, Jó Pásztor ünnepe van, a papi és szerzetesi hívatások világnapja. Imádkozzunk hívatásokért. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.                                                                        

április 22. Húsvét 3. vasárnapja

 

Húsvét 3. vasárnapja van.  A jó termésért való könyörgést a kertvárosi templomban végezzük a 11 órai szentmisében. Este ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát végezzük.

április 15. Húsvét 2. vasárnapja van, az Isteni Irgalmasság főünnepe.

 

Húsvét 2. vasárnapja van, az Isteni Irgalmasság főünnepe. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Ma este 6-kor a Nagytemplomban szentségimádást tartunk a Jézus Szíve Család vezetésével.

április 8. Urunk Jézus krisztus feltámadása

 

Húsvétvasárnap van, az Úr Jézus Krisztus dicsőséges feltámadását ünnepeljük. Szeretnénk megköszönni a jó Istennek azt a sok kegyelmet, amelyben nagyböjt folyamán részesültünk. Köszönjük a testvérek buzgóságát, amelye tanúsítottak a lelkigyakorlat és a nagyheti szertartások alatt.

2012. április 1. Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja

 

            Virágvasárnap van: az Úr Jézus ünnepélyes jeruzsálemi bevonulására emlékezünk. E nappal kezdődik a Nagyhét. Barkaszentelés és körmenet a Nagytemplomban a 10 órai szentmisében lesz. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

március 18. Nagyböjt 4. vasárnapja

 

Nagyböjt 4. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

március 11. Nagyböjt 3. vasárnapja

 

Nagyböjt 3. vasárnapja van. A Nagytemplomban este ¼ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. 

március 4. Nagyböjt 2. vasárnapja

 

Nagyböjt 2. vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

február 19. Évközi 7. vasárnap

 

Évközi 7. vasárnap van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.

február 12. Évközi 6. vasárnap

 

Évközi 6. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.

február 5. Évközi 5. vasárnap

 

Évközi 5. vasárnap van. A szentmisék után Balázs-áldásban részesítjük a kedves híveket. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.

2012. január 29. Évközi 4. vasárnap

 

Évközi 4. vasárnap van. Este ¾ 6-kor a loretói litániát imádkozzuk.