Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Szentháromság főünnepe 2017. június 11.

            A mai vasárnap Szentháromság főünnepe van. Este ¼ 7-kor Rózsafüzér Társulati összejövetel lesz, ¾ 7-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk.                                           

Kedd:          Páduai szent Antal áldozópap  és egyháztanító emléknapja.

Csütörtök: Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő emléknapja.

Péntek:    Szent Márton püspök ereklyéinek átvitele.                          

             A lelkipásztori munkatársakat június 12-én, hétfőn este ½ 7-re várjuk megbeszélésre a plébániára.

             Egyházközségi Képviselő Testületi gyűlést tartunk holnap, hétfőn este 7 órakor a plébánián. Szeretettel várjuk a testületi tagokat.

             Pénteken este 6 órakor szentségimádási órát tartunk a szombati papszentelésre készülve. Ugyancsak pénteken az esti szentmise után kilencedet kezdünk Kaszás Csaba újmisésünkért, papokért, papi hívatásokért.     

            Szombaton de. 10 órakor a Szombathelyi Székesegyházban pappá szentelik Kaszás Csaba diakónust. Ez a szentelés nagy öröme a Mária Magdolna Plébánia közösségének. Akik jelentkeztek a szentelésre, azok számára az autóbusz reggel 8 órakor indul a Balaton szálloda elől.

          Jövő vasárnap Úrnapja, az Úr Jézus Krisztus szent testének és vérének főünnepe lesz. Jövő vasárnap tartjuk meg a Kertvárosi Plébánia, a Ferences Plébánia és a Mária Magdolna Plébánia közös városi úrnapi körmenetét A Ferences templomtól indulunk. Az ünnepi szentmise a ferences templomban de. ½ 10 órakor kezdődik. Szeretettel hívjuk a testvéreket a közös ünneplésre, körmenetre, tanúságtételre. A rendezők irányítására szíveskedjünk figyelni. Hívjuk az elsőáldozókat, hogy a körmenetben az Oltáriszentség előtt virágszirmot hintsenek. A testvérektől virágszirmokat kérünk. Jövő vasárnap a Nagytemplomban a de. 10 órai szentmise csendes szentmise lesz azok számára, akik nem tudnak részt venni az úrnapi körmeneten.

        Jövő vasárnap a Jánka hegyi búcsúi szentmise du. 3 órakor kezdődik.