Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

2014. április 6. Nagyböjt 5. vasárnapja

Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. Este ¾ 6-kor a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a Nagytemplomban.

Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlata április 11-12-13-án – péntek, szombat, vasárnap - az esti 6 órai szentmisék keretében lesz. A lelkigyakorlatunkat Dr. Pem László atya, a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Hittanár-, Katekéta- és Lelkipásztori Munkatárs Szak igazgatója, egyházmegyei zeneigazgató vezeti. A szentmisék előtt 5 órától gyóntatunk. A lelkigyakorlat ideje alatt végezzük el húsvéti szentgyónásunkat, hogy a szent ünnepekre gyakori szentáldozással tudjunk készülni.

Nagyböjt péntekjein a keresztúti ájtatosságot a következő időpontokban imádkozzuk: Nagytemplomban és a Zárdában du. ¼ 6-kor, a Kálvárián du. 3 órakor.

A városi betegek húsvéti gyóntatása április 7-én, hétfőn lesz.

A Zárda kápolnában Dr. Gaál Péter atya, pécsi teológiai tanár, előadást tart április 7-én, hétfőn du. ½ 5 órától. Előadásában a napjainkban elterjed, ezoterikus szellemi irányzatok megtévesztő tanítására és veszélyeire hívja fel figyelmünket.

Húsvétra tartós élelmiszeradományokat gyűjtünk rászoruló családjaink megsegítésére. Az adományokat a plébániára kérjük behozni április 7-ig. A testvérek nagylelkűségét előre is hálásan köszönjük.

A Szombathelyi Egyházmegye zarándoklata május 1-én lesz Pusztacsatárra.

 Medjugorje-i zarándoklat lesz július 7-12 között. A részvételi díj 66 300 Ft+ 2 900 Ft biztosítás. Előleg 25 000 Ft. Jelentkezni lehet Tausz Rózsánál, a kertvárosi templomban. A zarándoklat programja a hirdetőtáblán olvasható.

Előre hirdetjük, hogy Nagypénteken közös városi keresztutat végzünk. Este ½ 8 órakor indulunk a Nagytemplom elől, a Kossuth utcán vonulva a Kálvárián fejezzük be a keresztúti imádságot.

Jövő vasárnap Virágvasárnap, az Úr szenvedésének vasárnapja lesz.

 Besenyőben hirdetni: a betegeket szerdán de. ½ 9- től gyóntatjuk.