Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

December 30. Szent Család vasárnapja

Szent Család vasárnapja van. Du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában. A Nagytemplomban este ¼ 6 órakor szentségimádást végzünk a családokért.

           Köszönjük a testvérek buzgóságát, amelyet az adventi időben és a karácsonyi ünnepeken tanúsítottak. Köszönjük a díszítéseket. Hálásak vagyunk a templomainknak adományozott karácsonyfákért. Köszönjük a ministránsok szolgálatát, énekkaraink liturgikus közreműködését.

           Hálásak vagyunk a tartós élelmiszeradományokért, amellyel sokakat tudtunk támogatni.

            Dec. 31, hétfő: Szent Szilveszter pápa emléknapja, a 2012. év utolsó napja. Az év végi hálaadó szentmisék a Nagytemplomban, a kertvárosi templomban és a Zárdában du. ½ 5 órakor kezdődnek. Éjfélkor a Nagytemplomban évkezdő szentmisét tartunk. Bejárat a sekrestye felől.

            2013. január 1, kedd: Újév, a Boldogságos Szűz Mária istenanyaságának főünnepe, a Béke Világnapja, a polgári év első napja. Újév napján a Nagytemplomban reggel 7 órakor nem lesz szentmise.

Szerda:              Nagy szent Vazul és Nazianzi szent Gergely      

                              püspökök és egyháztanítók emléknapja.    

Csütörtök:      Jézus szent Neve.

             A lelkipásztori munkatársak összejövetele január 2-án, szerdán este 7 órakor lesz a plébánián.

             A héten lesz elsőcsütörtök, elsőpéntek és elsőszombat. Elsőcsütörtökön az este ¼ 6 órakor kezdődő szentórát papi és szerzetesi hívatásokért ajánljuk fel. Elsőpénteken a Nagytemplomban a szentmisék reggel ½ 7, ½ 8 és este 6 órakor kezdődnek.

 Jövő évi szentmisékre előjegyzést veszünk fel a plébánián.

           Templomunk Szent Rita szoborral gazdagodott. A szobor adományozóinak a jó Isten fizesse meg nagylelkűségét.

 

          Jövő vasárnap Vízkereszt, Urunk megjelenésének főünnepe lesz. Jövő vasárnap du. 4 órakor családos szentmise lesz a Zárdában.