Virtuális séta

Irodai nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 9:00-13:00

Telefon: 92/599-230 | E-mail:

Évközi 5. vasárnap - 2022. február 6.

Évközi 5. vasárnap van. A szentmisék után balázsáldásban részesítjük a testvéreket.

Kedd:       Emiliáni szent Jeromos áldozópap.

Csütörtök: Szent Skolasztika szűz.

Péntek: A Lourdes-i Boldogságos Szűz Mária.

             emlékezete, a Betegek Világnapja.

Péntekig imádkozzuk a lourdes-i kilencedet.

Férfi cursillo lesz február 24-27 között (csütörtök este-vasárnap du.) a botfai Hűvös kastélyban. A Cursillo olyan lelkigyakorlat, amely nem téríteni akar, hanem megmutatni Isten ember iránti szeretetét. Jelentkezési lapot a sekrestyében lehet kérni és leadni. A 3 napos cursillo bentlakásos.

A hétköznapi szentmisék rendje:

-        hétfő: reggel ½ 7 és este 6

-        kedd-szerda- csütörtök-péntek: reggel ½ 7, ¼ 8 és este 6.

-        szombat: reggel ½ 7 és este 6.

 

Február 14 – 20. között kerül sor a Házasság Hete rendezvény sorozatra, mely a család fontosságára irányítja figyelmet. A házasság hetében különböző programokra hívják a testvéreket.

Február 19-én, szombaton „Séta a házasságokért, családokért”programra kerül sor, amelyen nagyon fontos, hogy minél többen részt vegyünk.

 

Ferenc pápa 2023 őszére összehívta a püspöki szinódust, melynek témája: Egy szinodális egyházért: közösség, részvétel, misszió. A Szentatya szeretne konzultálni szerte az egész világon élő hívekkel.

Ezzel kapcsolatban munkacsoport alakult egyházmegyénkben. Összeállítottak egy kérdőívet. A testvéreket buzdítjuk a válaszadásra, hisz tagjai vagyunk az egyház nagy közösségének, és a válaszunk, a javaslatunk, a véleményünk nagyon fontos.

 

Egyházmegyei családos tábor lesz július 5-8 között Velemben. Szeretettel buzdítjuk a családokat a táborban való részvételre. Jelentkezni lehet az szombathelyi egyházmegye honlapján.

 

A Mária Rádió megismerésében jelentősen segít nyomtatott újságja. Ha a testvérek szeretnék ezt az ingyenes magazint havi rendszerességgel megkapni, akkor ezt a szándékot a név és postacím megadásával lehet megadni. Az újságos asztalnál található borítékokban egy  ingyenes magazin, és egy ismertető levél van. Az ott olvasható címen lehet a magazint megrendelni.

 

Jövő vasárnap évközi 6. vasárnap lesz. Jövő vasárnap estre ½ 6-kor Rózsafüzér Társulati összejövetelt tartunk.